Meunier: "Droom van het WK"

Leander Mespreuve
| 82 reacties
Meunier: "Droom van het WK"
Foto: © SC

Thomas Meunier moest de start van het nieuwe seizoen noodgedwongen missen. Sinds zijn terugkeer is hij de vaste rechtsachter van Blauw-Zwart. In Het Nieuwsblad spreekt de jonge Belg over zijn huidige vorm en zijn WK-droom.

Club Brugge blijft goed presteren, al is het spel niet altijd even goed. Meunier beseft dat hij de goede vorm te pakken heeft, maar is meteen realistisch: “Mijn statistieken zijn top, maar het is vooral de verdienste van de ploeg”.

Nu de Rode Duivels zich zo goed als geplaatst hebben voor het WK in Brazilië, hoopt ook Meunier stiekem op een plaatsje in de selectie. Zijn voornaamste concurrent Toby Alderweireld is niet zeker van een basisplaats bij zijn nieuwe club Atletico Madrid en de concurrentie op deze positie is duidelijk minder groot dan op andere.

“Ik kan enkel maar zeggen dat ik beschikbaar ben en graag naar Brazilië wil. Iedereen spreekt er mij over aan, maar het is Wilmots die de keuze maakt”, aldus de realistische Brugse verdediger. Vanavond speelt Meunier met Club Brugge op eigen veld tegen OH Leuven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties