Reactie De Ceulaer: "Nooit gepanikeerd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
De Ceulaer: "Nooit gepanikeerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk trekte een reeks van goeie resultaten door op bezoek bij AA Gent. Achteraf was Benji De Ceulaer erg tevreden met de volwassenheid die Genk liet zien in de Ghelamco Arena.

Sander De Graeve in Gent

De Ceulaer was tevreden dat hij opnieuw in de spits mocht spelen. Hij was erg bedrijvig in de eerste helft. "Dan weet je dat ik die looplijnen weer ga maken. Ik kon de bal ook goed vasthouden en voor gevaar zorgen. Dat is mijn spel, daardoor werd ook de aansluiting verzorgd."

Hij vond de zege verdiend. "In het eerste kwartier gaven we te veel weg, maar daarna kwamen we in de match. Na die goal bleven we met heel veel vuur spelen. Toen we die goal binnen kregen zeiden Jelle en ik tegen de andere jongens: 'Rustig, alles komt in orde, gewoon lekker ballen.' We hebben intussen ook al wat ervaring."

Genk had het in het begin niet onder de markt met Gent, maar zette het in de tweede helft recht. "Gent zette ons in de eerste helft goed onder druk, maar door onze fysieke en voetballende kwaliteiten zakte het bij hen toch wat in elkaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties