Reactie De Mets: "Iedereen voelde dat er iets mogelijk was"

De Mets: "Iedereen voelde dat er iets mogelijk was"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor het eerst in zijn geschiedenis heeft Kortrijk de drie punten kunnen pakken op het veld van Anderlecht. Niets dan lachende gezichten dus bij de West-Vlamingen.

Gertjan De Mets werd in de tweede helft een paar keer zwaar aangepakt, maar na de wedstrijd was dat allemaal vergeten. "Dat gaat allemaal makkelijker als je wint op Anderlecht hé", lachte de middenvelder. "Het is zo'n beetje de mooiste overwinning uit mijn carrière tot nu toe. En dan voel je de pijn ook wat minder", knipoogde hij.

Door de zege sluit Kortrijk nu aan bij de topzes en heeft het evenveel punten als Lokeren. "Dit zijn de punten van Mechelen en Lierse die we een beetje recupereren. Nu thuis tegen Club Brugge punten pakken en dan zijn we helemaal vertrokken."

Dat Kortrijk won op het veld van de landskampioen was ook niet echt toeval. "We hebben de beelden supergedetailleerd bestudeerd. Iedereen - staff, spelers, supporters - voelde dat er hier iets te rapen viel na de voorbije wedstrijden van Anderlecht. We hadden misschien wel 0-2 en 0-3 moeten maken, maar dat is allemaal niet belangrijk meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties