Dembélé traint individueel, De Bruyne naar scanner

Dembélé traint individueel, De Bruyne naar scanner
Foto: © SC

De Rode Duivels kenden een heel pittige training dinsdagmiddag. "Ik wou vandaag de conditionele basis leggen", zei Wilmots daarover. Eén opmerkelijke afwezige: Moussa Dembélé bleef binnen voor verzorging.

De Rode Duivels waren met 22 op training. Kompany ontbreekt wegens een blessure, terwijl Benteke en Dembélé worden klaargestoomd. In het geval van die laatste is er trouwens geen probleem. "Dembélé was wat vermoeid. Hij heeft de laatste weken ook veel gespeeld en daarom hebben we een individueel programma voor hem opgesteld. Het is beter dat hij vandaag rust neemt en morgen weer voluit kan meetrainen", aldus Wilmots.

Marouane Fellaini liep er dan weer tussen met een polsbrace. "We moeten zien wat hem het minste last bezorgt om te spelen: een brace, een verband,... Maar hij zal kunnen spelen. Hij heeft ook helemaal meegetraind."

Kevin De Bruyne trainde ook de volledige 1u45, maar moest op het einde afhaken. "Kevin is op weg naar de scanner om zijn enkel te bekijken. Het lijkt echter maar een klein probleem te zijn, maar we nemen geen risico's", zei Wilmots nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties