Preud'homme laat Tchité (zelfs nu) links liggen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Preud'homme laat Tchité (zelfs nu) links liggen
Foto: © SC

Ook bij Club Brugge is het behelpen geblazen tijdens de interlandbreak. Michel Preud'homme moest zelfs zes beloften bij de A-kern halen om op een deftige manier te kunnen trainen. Opvallend: Mémé Tchité wordt ook door zijn voormalige oefenmeester steevast genegeerd.

Club Brugge mist momenteel maar liefst dertien A-kern spelers. Sommigen hebben internationale verplichten en anderen liggen nog steeds in de ziekenboeg. Michel Preud’homme had gehoopt om deze week een oefenwedstrijd af te haspelen, maar moest die plannen om die reden laten varen.

De Luikenaar haalde dan maar zes beloften bij de A-kern om op een deftige manier te trainen. Het Nieuwsblad laat weten dat Daan Debouver, Yannick Reuten, Alexander Embrechts, Nicolas Vandewalle, Gauthier Libbrecht en Aaron Vanfleteren de komende week mogen proeven van het grote werk.

Opvallend detail: Mémé Tchité wordt simpelweg achtergelaten bij de beloften. De aanvaller hoopte op speelkansen na het vertrek van Juan Carlos Garrido, maar ook Preud’homme staat blijkbaar niet te springen om zijn voormalige poulain opnieuw over te hevelen naar de A-kern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties