Moreels: "Ongelijk van de coach bewijzen"

Moreels: "Ongelijk van de coach bewijzen"
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Wouter Moreels kreeg afgelopen zondag te horen dat hij niet meer werd verwacht in de vestiaire van KV Oostende. De middenvelder slijt momenteel zijn dagen in de B-kern, maar laat het hoofd niet hangen. "Ik ben erop gebrand om de trainer zijn ongelijk te bewijzen."

Door Cédric De Volder

KV Oostende doorloopt momenteel ‘Operatie Redding’. Frederik Vanderbiest besliste dan ook om zijn missie verder te zetten met een beperkte groep spelers. Dat kan je HIER nog eens nalezen. Wouter Moreels is één van de slachtoffers van de ‘nieuwe’ selectiepolitiek. Voetbalkrant.com nam de telefoon op en stak de Oost-Vlaming een hart onder de riem.

“Ik kreeg zondag te horen dat ik niet meer tot de A-kern van KV Oostende wordt gerekend”, vertelt Moreels. “De technische staf vindt dat onze spelerskern te groot was en hakte daarom enkele knopen door. Of ik slecht trainde? Ik vind alvast van niet. Uit bepaalde bronnen heb ik gehoord dat ik simpelweg niet goed genoeg ben voor eerste klasse, maar dat is me nooit rechtstreeks verteld.”

"Niet goed genoeg voor eerste klasse?"

Toch laat de ex-speler van onder meer KSV Sottegem en Eendracht Aalst het hoofd niet hangen. “Ik leg me niet neer bij deze beslissing en vecht terug. Ik heb twee nachten niet geslapen, maar besef dat ik nu verder moet. Ik ben erop gebrand om de trainer zijn ongelijk te bewijzen.”

“Bovendien liet Vanderbiest weten dat zijn keuze allesbehalve definitief is”, besluit Moreels. “Binnen een maandje kunnen de rollen dus omgedraaid zijn. Maar het is natuurlijk duidelijk dat ik een signaal verwacht voor de winterstop. In het andere geval kan ik in januari net zo goed op zoek naar een nieuwe club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties