Zidane blijft dromen

Joris De Wolf
| 1 reacties
Zidane blijft dromen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zinedine Zidane kan blijkbaar niet genoeg krijgen van het voetbalwereldje. De voormalige speler van Real Madrid ziet zichzelf ooit als bondscoach van de Franse nationale ploeg. Momenteel is hij assistent-trainer bij De Koninklijke.

“Het is mijn grote droom om aan de slag te gaan als Frans bondscoach”, zegt Zizou aan de Spaanse pers. “Ik besef dat mijn droom geen werkelijkheid zal worden in de nabije toekomst. Eerst hoop ik nog veel bij te leren van Carlo Ancelotti.”

Zidane zei tijdens zijn actieve voetbalcarrière dat hij het leven als trainer niet zag zitten. De Fransman is duidelijk van gedacht veranderd. “Ik heb nooit gedacht om trainer te worden, maar de afgelopen jaren kreeg ik steeds meer de drang om opnieuw actief te zijn in deze sport. Ik denk dat ik door mijn ervaring altijd wel een bijdrage kan leveren.”

Momenteel is Zidane een van de twee assistent-trainers bij Real Madrid. Samen met Paul Clement ondersteunt hij de Italiaan Carlo Ancelotti. “Alles gebeurt in samenspraak met Carlo, het is een goede leerschool voor mij”, besluit de ondertussen 41-jarige Zidane. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties