Leuvense noodploeg tegen Bergen

Marc Van Den Noordgaete
| 1 reacties
Leuvense noodploeg tegen Bergen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is koffiekik kijken welke ploeg Oud-Heverlee Leuven gaat opstellen in de zespuntenmatch tegen Bergen. Vijf basisspelers zijn immers twijfelachtig door blessures, wellicht drie anderen zijn geschorst.

Trainer Ronny Van Geneugden gaf nog geen selectie vrij, want de enige zekerheid is dat Robson (twee keer geel) en Messoudi (het vijfde karton van dezelfde kleur) geschorst zijn. Pettersson, die rechtstreeks rood kreeg op KV Mechelen, moet het verdict van de groene tafel afwachten.

Thompson (scheurtje in de kuit), Van Goethem (kniestoot in de dij), Ngolok (kniestoot in de rug), Buysens (hamstrings) en Bailly (adductoren) zijn twijfelachtig. Vooral voor de eerste twee dreigt een plaatsje in de tribune. Raymaekers traint weer volop, maar Van Geneugden lijkt geen risico te willen nemen met hem. Mogelijk krijgt het studentenduo Buekers-Bastiaens speelminuten in de Leuvense noodploeg, ook youngsters Yagan en Dehond komen in aanmerking.

Protest

"Over de onnodige kaarten op Mechelen zal morgen nog worden gesproken", voegt Van Geneugden daaraan toe. Robson kreeg zijn eerste voor protest, Messoudi kreeg al liefst vijf keer dat karton te zien omdat hij zijn mond niet kon houden. "Dit moet eruit", beklemtoont de Limburger. "Al is dat gedwongen dagje rust voor Messoudi welkom, want Mo sukkelt eveneens met de adductoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties