Reactie Simaeys staat klaar: "Ik neem aan dat het nu aan mij is"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Simaeys staat klaar: "Ik neem aan dat het nu aan mij is"
Foto: © SC

De rode kaart van Kara heeft Genk de das omgedaan tegen Anderlecht. Er wacht de verdediger een schorsing. Dat is goed nieuws voor Jeroen Simaeys die zich opnieuw zal kunnen tonen.

Door Robby Morren

"We hebben onszelf deze nederlaag aangedaan. Na acht minuten met tien man komen te staan is niet de beste tactiek om te starten. Die rode kaart heeft een hele grote impact op de wedstrijd gehad. Tijdens de eerste minuten had ik het gevoel dat we konden winnen."

"Het was een ideaal moment om Anderlecht te treffen"

Of het een terechte rode kaart was voor Kara? "De fout gebeurde voor de bank, dus we konden het goed zien en het leek inderdaad wel rood."

"Eigenlijk was het een ideaal moment om Anderlecht te treffen. Ze hadden heel wat geblesseerden en geschorsten. Als je dan met tien komt te staan, moet je niet als gekken naar voor lopen."

Genk hield de ruimtes klein en speelde goed in de organisatie. "Ik ben tevreden over onze organisatie maar als er zoveel centers komen, kan er wel eens één binnengaan natuurlijk."

Hoe erg is het dat Genk naast die leidersplaats greep? "Er zijn nog 15 wedstrijden te gaan in de reguliere competitie en 10 in de play-offs. Het is nog wat vroeg om nu al aan de titel te denken."

Kans voor Simaeys

Er hangt Kara een schorsing boven het hoofd en dat betekent dat Jeroen Simaeys zich opnieuw mag bewijzen. "Ik neem aan dat het nu inderdaad weer aan mij is. Ik ben tevreden over mijn wedstrijd. Het is niet evident om in te komen met tien tegen elf maar het liep goed. Ik heb alleszins geen gebrek aan matchritme gevoeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties