Bouwplannen Racing Genk: "Een beetje groter mag het doel zijn binnenkort"

Bouwplannen Racing Genk: "Een beetje groter mag het doel zijn binnenkort"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Genk-voorzitter Houben heeft deze week nog eens gezinspeeld op een renovatie van het huidige stadion, of misschien zelfs een nieuwe tempel. Dat deed hij in het Belang van Limburg. Algemeen directeur Dirk Degraen denkt ook in die richting.

"Op een seizoen kan je niet veel", aldus Degraen tegen TV Limburg in de marge van de Europese wedstrijd in en tegen Wenen. "Maar als je om de drie seizoenen een keer de Champions League kan bereiken, dan kan je al eens plannen hebben op andere niveaus. Als ik het stadion hier bekijk, moet dat ideeën geven."

Het Ernst Happelstadion maakte dus indruk op de algemeen directeur. Mogelijke verbeteringen aan het stadion staan dan ook op de agenda van de Limburgse club.

"Geen bank"

"We zijn geen bank en moeten ons geld niet opsparen. Aan de infrastructuur werken is een van onze agendapunten. We moeten denken aan het comfort van de supporters, al is dat geen zaak voor morgen."

Moet het dan groter? "Niet noodzakelijk, maar we hebben wel veel abonnees bijgewonnen dankzij onze prijzenpolitiek. Als dat nog eens lukt, begint het aardig vol te lopen. Een beetje groter mag het doel zijn binnenkort." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties