Chadli out voor Japan, voor de rest iedereen fit

Joris De Wolf
| 7 reacties
Chadli out voor Japan, voor de rest iedereen fit
Foto: © SC

De Rode Duivels startten deze middag met slechts dertien spelers aan de training. Alle basisspelers, uitgezonderd doelman Simon Mignolet en Kevin De Bruyne, kregen rust. De spelers krijgen zaterdag vrijaf en hernemen zondag de trainingen.

Onze nationale ploeg ging gisteren met 0-2 de boot in tegen een stug Colombia. Ondanks de nederlaag speelden de troepen van Marc Wilmots een degelijke wedstrijd. Zowel Benteke, Fellaini als Mertens hadden prima mogelijkheden om te scoren, maar lieten de kansen liggen. Colombia gaf onze Duivels een lesje in efficiëntie, want zoveel werk moest Mignolet niet opknappen.

Een aantal spelers kampen nog steeds met kleine kwaaltjes. Nacer Chadli is zeker out voor de wedstrijd tegen Japan. “Voor de rest zijn er nog enkele kleine blessures, maar ik verwacht dat iedereen tijdig fit geraakt”, zei Wilmots op de persconferentie na de training van vrijdag.

Kevin De Bruyne was de enige basisspeler die voluit meetrainde. “Dat was een beslissing van Kevin en dat apprecieer ik. Hij is een speler die zich altijd voor de volle 100% inzet. Hij was niet te moe van gisteren en zag het volledig zitten om mee te trainen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties