Hazard: "De Bruyne forceerde misschien wat te veel"

Hazard: "De Bruyne forceerde misschien wat te veel"
Foto: © SC

Als we bij de Belgen één uitblinker moesten aanwijzen, zou het Eden Hazard zijn. De flankspeler probeerde zich langs alle kanten door te zetten en beslissende acties te maken, maar werd niet altijd even goed begrepen door zijn ploegmaats.

"Ik voelde me goed vandaag, maar het leverde weinig op", knikte de man van Chelsea achteraf. "Misschien hadden we het wel eens nodig om met de voetjes op de grond gezette worden. Ik vind 2-0 nu wel overdreven. We hadden het geluk van in de kwalificatie vandaag niet aan onze zijde. Offensief vond ik Colombia heel sterk, maar defensief waren ze te pakken, denk ik."

Maar een verlies in een oefenmatch is het einde van de wereld niet. "We moeten blijven verder werken. Iedereen zag ons al als wereldkampioen, maar nu ziet iedereen dat de weg nog lang is. We missen nog ervaring en moeten efficiënter worden."

José Mourinho zag alvast zijn twee poulains aan het werk. "Ik had wel gehoord dat hij zou komen, maar hij had het me zelf niet gezegd. Kevin De Bruyne wou vandaag heel graag, maar forceerde misschien iets te veel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties