"Geen probleem met Thuram"

Koen Donvil
| 10 reacties
"Geen probleem met Thuram"
Foto: © SC

Jean-François De Sart ontkent dat Standard een keepersprobleem heeft. Dat zei hij nadat Yohann Thuram zijn ongenoegen uitte in de Franse pers omdat hij opnieuw tweede keus was.

Yohann Thuram kwam afgelopen zomer over van het Franse Troyes en moest de concurrentie aangaan met Eiji Kawashima. De neef van Lilian Thuram kreeg enkele weken zijn kans, maar kon niet 100% overtuigen. De goalie mocht daardoor terug plaatsnemen op de bank. Hij liet meermaals optekenen dat zijn statuut als tweede doelman hem niet zint.

Technisch directeur Jean-François De Sart bedaart echter de gemoederen in Het Belang van Limburg. "Er is geen en­kel pro­bleem met Yo­hann. Ui­ter­aard wil hij lie­ver op het veld staan dan op de bank zit­ten. Dat geldt voor el­ke spe­ler. Toch ge­draagt hij zich pro­fes­si­o­neel. Vo­ri­ge zon­dag heeft hij zon­der mor­ren Ka­was­hi­ma bij­ge­staan tij­dens zijn op­war­ming. Er is dus al­ler­minst een kee­pers­pro­bleem bij Standard", aldus de voormalige coach van de Belgische beloften.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties