De Decker is hard: "We moeten allemaal eens voor de spiegel gaan staan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 35 reacties
De Decker is hard: "We moeten allemaal eens voor de spiegel gaan staan"
Foto: © SC

Antwerp morste zaterdagavond opnieuw met de punten. De oudste club van ons land ging onderuit op het veld van Dessel Sport en zag Eupen en Sint- Truiden opnieuw verder uitlopen. "We moeten allemaal voor de spiegel gaan staan", aldus Wim De Decker na de wedstrijd.

The Great Old verloor de wedstrijd in de tweede helft, toen Prince Asubonteng er twee in het mandje legde in een tijdspanne van net geen tien minuten. “Het is een bittere pil”, begint De Decker bij RAFC TV. “Het waren vandaag barslechte omstandigheden en vooral in de eerste helft speelden we slecht.”

“Na de pauze vond ik ons goed uit de startblokken komen, maar uiteindelijk worden we weer twee keer koud gepakt op een counter. Het waren vermijdbare doelpunten, maar eens je op achterstand komt tegen dit soort teams weet je dat het moeilijk wordt.”

"We moeten even stoppen met rekenen en voor de spiegel gaan staan"

Zo blijft Antwerp maar met de punten morsen en mogen de jongens van coach Hasselbaink de hoop op de tweede periodetitel misschien wel al opbergen. “Ik denk dat we nu even moeten stoppen met rekenen. Het was vandaag echt niet goed en we moeten allemaal eens voor de spiegel gaan staan”, besloot een zichtbaar teleurgestelde De Decker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties