STVV wil derby winnen: "Maar het wordt niet makkelijk tegen dit Lommel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
STVV wil derby winnen: "Maar het wordt niet makkelijk tegen dit Lommel"
Foto: © SC

Na de knappe 9 op 9 is de sfeer in de kleedkamer van Sint-Truiden opperbest. Dat kan Giel Deferm alleen maar bevestigen. "We hebben sowieso een goeie en fijne groep. Maar natuurlijk is de sfeer nu optimaal na drie opeenvolgende zeges en een mooie plaats in het klassement."

Ook op het veld gaan de jongens van Yannick Ferrera voor elkaar door het vuur. “De wedstrijd tegen Tubeke verliep anders dan gepland na die rode kaart, maar we hebben goed gereageerd door goed als blok te spelen en op de juiste momenten te prikken. De trainer waarschuwde ons op voorhand voor een wedstrijd met veel kaarten en hij kreeg gelijk", aldus Deferm aan Voetbalkrant.com.

Dit weekend staat er een ware derby op het programma voor STVV. “Ik denk dat het een mooie en spannende derby zal worden tegen Lommel United. Ze spelen, in tegenstelling tot andere teams, voetbal en dat is ook aangenaam voor de supporters. We willen ginds absoluut winnen, maar moeten op onze hoede zijn want Lommel is aan een goede reeks bezig.”

Transfer?
Het is nog niet duidelijk of Deferm ook na dit seizoen op Stayen blijft voetballen. “Ik ben einde contract in juni, dus ik hou op dit moment alle mogelijkheden open. Ik ga de komende maanden hard mijn best doen om een contract in de wacht te slepen. Waar? Dat is nog vroeg. Vanaf januari kan ik aan tafel met andere clubs en dan zien we wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties