Tweet sleutel tot succes bij KV Oostende?

Joris De Wolf
| 3 reacties
Tweet sleutel tot succes bij KV Oostende?
Foto: © SC

KV Oostende is de laatste weken bezig aan een opmars in de Jupiler Pro League. Zo wonnen de West-Vlamingen afgelopen weekend met 4-0 van Racing Genk. Sterke man Marc Coucke contracteerde bij zijn komst enkele grote namen. Was dat de sleutel tot succes of is er meer?

De kustploeg deed op het einde van de transferperiode nog enkele gouden zaakjes. Franck Berrier kwam over van Zulte-Waregem en de West-Vlamingen gingen shoppen bij Anderlecht. Met Jordan Lukaku en Fernando Canesin huurden ze twee spelers die nu echt beginnen te renderen.

Of is er toch meer aan de hand? Op 24 oktober, enkele dagen voor de overwinning op het veld van Lierse SK, stuurde Marc Coucke een tweet de wereld in waarin hij er op aanstuurde slaappillen te sturen naar de concurrenten.

Sinds die tweet pakte Oostende een onverwachte negen op vijftien. Ze lieten enkel punten liggen tegen twee hoogvliegers: Anderlecht en Kortrijk. Wie weet werkt het trucje van Coucke echt. We wachten best nog enkele speeldagen af, te beginnen met volgende week zaterdag. Dan trekken de troepen van Frederik Vanderbiest naar Jan Breydel voor de derby tegen Club Brugge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties