Antwerp en STVV verliezen

Leander Mespreuve
| 88 reacties
Antwerp en STVV verliezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de tweede voetbalklasse hebben de nummers 4 en 5 vanmiddag allebei verloren. Moeskroen is de enige ploeg uit de top vijf die dit weekend wist te winnen.

De toppers hebben het laten afweten op speeldag 18 in de tweede voetbalklasse. Gisteren konden Eupen (2-2 tegen Bossou-Dour) en Westerlo (2-2 tegen Tubeke) niet winnen, enkel Moeskroen kon afstand nemen van zijn tegenstander: 2-0 overwinning tegen Roeselare. 

Vanmiddag ging Antwerp pijnlijk onderuit op het veld van Eendracht Aalst. Uitgerekend ex-Antwerp-speler Stavros Glouftsis scoorde het enige doelpunt van de middag. Antwerp mist zo de kans om aan te sluiten bij de top van het klassement.

Ook STVV, de vierde in het klassement, kon geen punten pakken. Op het veld van rode lantaarn Wezet werd het 1-0. Een doelpunt na de koffie van Laloux volstond voor de zege. Dankzij deze overwinning springt het over Hoogstraten naar de voorlaatste plaats in het klassement. De winnaar van het weekend is zonder twijfel Moeskroen-Péruwelz. Het kon als enige van de top-5 winnen en nadert tot op drie punten van leider Eupen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties