Reactie Vossen: "Goed recht van OHL om zich in te graven"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Vossen: "Goed recht van OHL om zich in te graven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk kende een moeilijke eerste helft tegen OHL maar maakte het verschil in het tweede bedrijf. Jelle Vossen was blij met de 3-0 overwinning, ook al scoorde hij zelf niet.

Robby Morren in Genk

"Het was lastig voetballen, we kregen weinig ruimte in de eerste helft. Het is het goed recht van de tegenstander om zich in te graven maar dat maakte het voor ons niet makkelijk. Het was zaak om geduldig te blijven, een wedstrijd duurt twee helften."

"De coach heeft aan de rust enkele dingen bijgestuurd. Kumordzi ging hoger spelen en dat rendeerde." Kumordzi bracht Genk al snel in de tweede helft op voorsprong. "Onze tweede helft was goed. Na die 1-0 kwam er meer ruimte en hebben we het goed uitgespeeld."

Vossen leverde twee assists af maar scoorde zelf niet. "Natuurlijk had ik ook graag een doelpuntje gescoord maar ik ben heel tevreden met de overwinning." 

Woensdag wacht Genk alweer een nieuwe wedstrijd. Dan trekken de Limburgers naar Mechelen in de strijd om de Beker van België. "De beker is weer een heel ander gegeven. We kijken uit naar die wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties