Reactie Keet: "Op schema voor finale"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Keet: "Op schema voor finale"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk knikkerde Club Brugge vanavond uit de Belgische Beker. De roodhemden wonnen met 1-0 van blauw-zwart en mogen Darren Keet enkele bedankjes sturen.

Cédric De Volder in Kortrijk

Darren Keet kroonde zich vanavond tot matchwinnaar in het Guldensporenstadion. De Zuid-Afrikaan stond pal op de kanonskogels van Jesper Jorgensen en Thomas Meunier, maar ook op de listige krulballetjes van Maxime Lestienne en Vadis Odjidja-Ofoe.

"We behaalden vanavond een verdiende overwinning", vertelt Keet. "We lieten ons bij de 0-0 niet uit onze tent lokken en sloegen vervolgens onverbiddelijk toe. Ik ben ook blij met die nul op het bord. Het was veel te lang geleden dat ik nog met een clean sheet kon pronken."

"Deze prestatie maakt afgelopen weekend goed"

De goalie zat afgelopen zondag nog in zak en as. Hij verweet zichzelf immers het late tegendoelpunt van Zulte Waregem. "Deze prestatie maakt dan ook alles goed", lacht de international. "Op deze manier kan ik de fans dan toch nog een pleziertje doen."

In de kwartfinales volgt een dubbelde confrontatie met KAA Gent. Wat verwachten De Kerels van dat duel? "We hebben in de competitie al bewezen dat we hen kunnen verslaan", besluit Keet. "Momenteel zitten we op schema om die finale te behalen, maar ik wil het toch ook match per match bekijken. Er wachten ons sowieso twee zware wedstrijden tegen Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties