Reactie Pedersen scoort nog eens: "Dan maar op penalty"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Pedersen scoort nog eens: "Dan maar op penalty"
Foto: © SC

Het was al meer dan drie maand geleden, maar gisteravond lukte het toch nog eens voor Nicklas Pedersen. Hij scoorde de eerste goal, weliswaar van de stip, in de met 3-0 gewonnen partij tegen OH Leuven.

Sander De Graeve in Gent

Na Mechelen-Gent kloeg Pedersen nog over het gebrek aan bruikbare ballen die hij kreeg. "Nu was dat al beter, we hebben ook beter gespeeld dan tegen Mechelen. Toch zou ik graag nog wat meer kansen krijgen. In de tweede helft zagen we nog maar eens hoe gevaarlijk we zijn als die voorzetten goed vallen. Kage zorgde voor drie fantastische crosses, ik hoop dat die blijven komen. "

De spits was erg blij met zijn doelpunt, het was al sinds de partij tegen Bergen van 31 augustus geleden. "Ik krijg niet zoveel scoringskansen, dus ben ik erg blij met die goal, ook al is het een penalty. Of ik er ooit al eentje door het midden trapte zoals vandaag? Ik denk het niet, neen."

Net als heel Gent speelde Pedersen vandaag met vertrouwen. Hij lukte zelfs een knap bruggetje in de tweede helft. "Hebben jullie dat gezien? Goed, want zij -wijst naar de kleedkamer- geloven me allemaal niet (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties