"Wachten op bod voor Harbaoui waar iedereen beter van wordt"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
"Wachten op bod voor Harbaoui waar iedereen beter van wordt"
Foto: © SC

Hamdi Harbaoui ziet zichzelf niet lang meer in het shirt van Sporting Lokeren voetballen. De Tunesische spits zit met een transfer in zijn hoofd, maar hoe kijkt Lokeren daar zelf tegenaan? Voetbalkrant.com vroeg het aan sportief directeur Willy Reynders.

Reynders bevestigt meteen dat Harbaoui inderdaad de wens heeft om een stap hogerop te zetten. “Hij wil weg, dat klopt. Maar iedereen die zich kan verbeteren wil weg, hé. Op dit moment is er niets concreet. Wij wachten dan ook af tot er zich een opportuniteit voordoet waar alle partijen beter van worden.”

Volgens de zaakwaarnemer van Harbaoui is er onder meer interesse van uit Engeland. “Maar zo lang er niemand eerst bij ons passeert, is die interesse voor mij eigenlijk onbestaande. We kleven ook geen transferprijs op zijn hoofd. Als er een bod binnenloopt, dan zullen we wel uitmaken of dat voldoende is”, aldus Reynders.

"Wij speuren naar versterking voor op iedere positie"

De Waaslanders moeten hoe dan ook rekening houden met een vertrek van hun topschutter. Hebben ze dan al een vervanger op het oog? “Ja. Wij houden onze ogen goed open en speuren altijd naar versterking voor op iedere positie”, besluit de sportief directeur van Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties