Neemt Westerlo leiding opnieuw over?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Neemt Westerlo leiding opnieuw over?
Foto: © SC

Westerlo en Antwerp moeten vanmiddag vol aan de bak. Westerlo kan de leidersplaats opnieuw inpalmen. Antwerp kan zich dan weer geen nieuw puntenverlies veroorloven.

Vanmiddag neemt Antwerp het op tegen Geel. Een wedstrijd waar in het begin van het seizoen veel om te doen was. Toen ging Geel in extremis met een punt lopen op de Bosuil na een onterechte strafschop in de slotfase.

The Great Old gaat op zoek naar revanche en wil zich zo steviger in de top vijf werken. Of kan Geel opnieuw punten sprokkelen en laten zien dat het ook op een andere manier punten kan afsnoepen van de oudste club van het land?

Westerlo neemt het dan weer op tegen rode lantaarn Wezet. De nummer laatste kon enkele weken geleden nog stunten tegen Sint-Truiden, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat het kunstje ook tegen De Kemphanen wordt overgedaan.

Kan de rode lantaarn Westerlo verrassen?

Een overwinning van Wezet levert je met een gokje van 60 euro bij UNIBET alvast 420 euro op. Denk je eerder dat Antwerp opnieuw de boot in gaat tegen Geel? In dat geval mag je 216 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties