Reactie Camus in sterrenelftal Europa League: "Dat doet natuurlijk plezier"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Camus in sterrenelftal Europa League: "Dat doet natuurlijk plezier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Uefa stelde vorige week een sterrenelftal samen na de groepsfase van de Europa League. Daarin kreeg ook Fabien Camus een plaats. "Zulk een erkenning is mooi", geeft de middenvelder toe.

Door Robby Morren

"Zulk een erkenning in Europa doet natuurlijk altijd deugd. Zeker vanuit de Uefa, dat doet veel plezier", geeft Camus toe tegenover Voetbalkrant.com.

Toch vindt hij de kwalificatie belangrijker dan zijn persoonlijk succes. "Dat we gekwalificeerd zijn is echter het belangrijkste. Zulk een individuele erkenning is mooi maar het ploegbelang komt op de eerste plaats."

Niet goed tegen Standard

Hij zag ook dat het tegen Standard niet goed was. Genk geraakte op geen enkel moment onder de Luikse druk uit. "We hebben te weinig kansen gecreëerd. Er was een schot van Buffel in de eerste helft en één van Vossen in de tweede. Dat is echt te weinig. In de heenwedstrijd hadden wij het overgrote deel van het balbezit, dat is ons nu niet gelukt."

"We strijden nog altijd op drie fronten mee. De wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op en we zitten met veel geblesseerden. Dat is natuurlijk pech."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties