Preud'homme: "Wat verwachten jullie eigenlijk?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Preud'homme: "Wat verwachten jullie eigenlijk?"
Foto: © SC

Club Brugge won gisteren met 1-3 op het veld van KAA Gent. Bij de zoveelste vraag omtrent het niveau van Club Brugge, diende Michel Preud'homme de persjongens van antwoord. "Wat verwachten jullie eigenlijk?"

Er zat nochtans een goedgemutste Michel Preud'homme aan tafel na de partij tussen KAA Gent en Club Brugge. Er kon op het einde van de obligate persbabbel zelfs een mopje af wanneer een collega een extra vraag wilde stellen aan Mircea Rednic. "Haast je een beetje. Er komt meteen een wedstrijd op televisie", lachte de Luikenaar.

De analyse van de wedstrijd was echter niet altijd even gezellig. Vooral wanneer het spelniveau van de West-Vlamingen nog maar eens ter sprake kwam. "Ik wil graag meer zo'n wedstrijden in de Jupiler Pro League. Ik zag immers twee ploegen die het spel in handen probeerden te nemen. Maar wat verwachten jullie eigenlijk?"

"We spelen in België en moeten het doen met de middelen die we hebben", besloot de blauw-zwarte T1. "Ik was vorige week niet tevreden na het puntenverlies bij Sporting Charleroi, maar ik ben tevreden met de reactie ik in de Ghelamco Arena heb gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties