Reactie Vanden Borre staat er: "Behalve een blessure kan niets me meer tegenhouden"

Vanden Borre staat er: "Behalve een blessure kan niets me meer tegenhouden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eén van de grote verhalen van de tweede helft van 2013 is de terugkeer van Anthony Vanden Borre op het hoogste niveau. De rechtsachter staat praktisch messcherp en speelde ook zo tegen Standard.

Johan Walckiers in Luik

Anthony Vanden Borre was samen met Praet de uitblinker bij Anderlecht. "We hebben de kansen gehad om deze match te winnen, maar we mogen tevreden zijn met onze prestatie. Die aanvallers van Standard komen van overal en ze springen in alle gaten. Het is echt moeilijk om daarop te verdedigen", aldus Vanden Borre.

Vanden Borre was ronduit indrukwekkend tegen Standard. "In zulke confrontaties is het niet de fysiek die de grootste rol speelt, maar wel het mentale. En mentaal heb ik me nog nooit zo goed gevoeld als nu. Fysiek kan het nog beter. Ik moet mijn tegenstander ook in de slotfase nog voorbij kunnen gaan. Mijn duels met Van Damme? Het was stevig, maar daar houdt hij van. En Jelle plaagt me ook, maar hij heeft nooit over de schreef gegaan. Het was altijd vriendschappelijk."

Ondertussen staat hij er wel weer, waar de pessimisten hem nooit nog zagen terugkeren. "Behalve een blessure kan niets me meer tegenhouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties