Biedt Olympiakos een uitweg voor Legear?

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Biedt Olympiakos een uitweg voor Legear?
Foto: © SC

Jonathan Legear woonde gisteren het duel tussen Anderlecht en Zulte- Waregem bij, waar hij in het kader van Make-a-Wish samen met een jonge fan de aftrap gaf. Sportief gaat het de flankspeler momenteel echter niet voor de wind en het is dan ook maar de vraag waar zijn toekomst ligt.

De 26-jarige Legear verliet in 2011 Anderlecht voor Terek Grozny. Bij de Russische ploeg kon hij echter nauwelijks potten breken en de laatste jaren kwam hij dan ook meer in het nieuws door extra-sportieve perikelen dan door zijn prestaties op het veld.

Het contract van de voormalige Rode Duivel loopt in juni af en Legear wil volgende zomer dan ook vertrekken, zo vertelt hij aan Het Nieuwsblad. Er is interesse van Olympiakos voor de rechterflankspeler, die dit seizoen nog maar zes keer meedeed bij Terek Grozny. De Grieken overwegen een transfer van Legear, maar willen eerst proberen huurling Campbell definitief los te weken bij Arsenal. Olympiakos heeft echter nog wat twijfels omwille van de levensstijl, blessuregevoeligheid en reputatie van brokkenpiloot van Legear.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties