Reactie Van Damme trots: "Schoon goal"

Van Damme trots: "Schoon goal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme brak gisteren de ban voor Standard. Hij zette zijn team snel op voorsprong, daarna ging het snel voor de Luikenaars. Na de wedstrijd troffen we een gelukkige doelpuntenmaker.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

"Het is de bedoeling om altijd snel en gretig aan de wedstrijd beginnen. Meteen veel druk zetten, dat is een opdracht", aldus Van Damme. 

En dat levert dus snelle doelpunten op: "We moeten meegaan op zo fases en inspanningen leveren. Deze keer heeft dat een doelpunt opgeleverd. Ik denk dat ik dit jaar wel al wat assists heb gegeven, maar nog geen doelpunten. En het was een schoon goal, toch?", was de verdediger gelukkig.

"Niet per se de grote favoriet"

Van Damme had niet verwacht dat het zo vlot ging gaan: "Kortrijk is altijd een lastige verplaatsing, dus dit hadden we niet gedacht. We doen hiermee een goede zaak, zoveel is zeker."

Een goede zaak, waardoor Standard stilaan grote favoriet lijkt op de titel: "Ik zou ons niet per se de grote favoriet noemen. Elk punt dat we kunnen meepakken, gaan we natuurlijk pakken", besloot Van Damme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties