Wie haalde het team van de week?

Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 21 is achter de rug en ook deze week stelt Voetbalkrant.com opnieuw het team van de week samen. Onze redacteurs woonden de wedstrijden in de Jupiler Pro League bij en hieronder kom je te weten welke spelers het meeste indruk maakten.

In doel opteren we tijdens deze feestdagen voor Igor Berezovsky. De doelman is sinds enkele wedstrijden de nummer één tussen de palen bij Lierse en liet zich deze week opmerken met een sterke prestatie tegen KV Mechelen. De Oekraïner hield bovendien voor de tweede keer in drie matchen de nul.

De verdediging kleurt tijdens speeldag 21 paars en rood. Anthony Vanden Borre en Chancel Mbemba acteerden sterk tijdens de topper tegen Zulte Waregem, terwijl Laurent Ciman en Jelle Van Damme alles onder controle hielden in het Guldensporenstadion. Laatstgenoemde zette De Rouches bovendien op weg naar een eenvoudige zege met een knap openingsdoelpunt.

Op het middenveld komen we Tim Matthys, Hans Vanaken en Danijel Milicevic tegen. Matthys borduurde verder op zijn sterke prestaties van de afgelopen weken en tekende voor het assist bij het enige doelpunt dat volstond voor een Bergense zege tegen AA Gent.

Vanaken dirigeerde Lokeren naar een eenvoudige overwinning op het veld van KV Oostende. De jonge spelmaker van De Waaslanders gaf bij wijze van spreken geen enkele slechte pass en was goed voor twee assists. Milicevic was mede verantwoordelijk voor de ondergang van KRC Genk. Hij scoorde en liet scoren.

Voorin drie spitsen die hun kerstmaal duidelijk goed hadden verteerd. Imoh Ezekiel,Tony Watt en Bjorn Ruytinx waren goed bij schot de voorbije dagen en hielpen hun team aan de zege met ieder twee doelpunten. Ezekiel deed daar nog een schepje bovenop en strooide met twee assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties