Lukaku weet het zeker: "Niets meer te zoeken bij Anderlecht"

Lukaku weet het zeker: "Niets meer te zoeken bij Anderlecht"
Foto: © SC

Jordan Lukaku en Fernando Canesin spelen dit seizoen voor KV Oostende, dat beide jonge talenten huurt van Anderlecht. Waar het tweetal volgend seizoen speelt is nog niet duidelijk, maar het zal wellicht niet in het Astridpark zijn.

“Ik heb in Brussel niets meer te zoeken”, vliegt Lukaku meteen met de deur in huis in Het Laatste Nieuws. “Ze hebben daar geen respect voor mij. Er lopen veel mensen met twee gezichten rond. Toen mijn broer er nog zat, kon ik de complimentjes niet bijhouden. Na Romelu’s vertrek liet men mij vallen als een baksteen.”

Ook Fernando Canesin zit met zijn huidige situatie verveeld. “We moeten niet rond de pot draaien. Jordan en ik zijn geen ‘vrije vogels’. Anderlecht betaalt ons loon en KVO de premies. We vallen tussen wal en schip. Een luxe is het niet, maar liever dit dan een heel jaar in de schaduw van de paars-witte A-kern.”

"Vertrek van den Brom in mijn voordeel"

Hoewel Lukaku niet terug wil naar Anderlecht, twijfelt zijn Braziliaanse ploegmakker nog. "Gaat men door met John van den Brom of niet? Als hij vertrekt, speelt dat in mijn voordeel want een echte kans kreeg ik niet. Als het van mij afhangt blijf ik nog een jaar bij KV Oostende", besluit Canesin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties