Hofmans wacht af: "Met één miljoen bouw ik geen tribune"

Hofmans wacht af: "Met één miljoen bouw ik geen tribune"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp krijgt één miljoen euro van de stad om zijn tribune 1 te vernieuwen. Maar Gunther Hofmans, directeur van The Great Old, wil nog niet op de zaken vooruit lopen en wil eerst meer uitleg over 'de gift'.

Hofmans heeft geleerd een gegeven paard eerst in de bek te kijken, om het spreekwoord even om te draaien. "Is het een subsidie of is dit een lening, en moet het geld straks dus worden terugbetaald”, vraagt Hofmans zich af in GvA. "Deze week gaan we rustig bekijken wat de bedoelingen zijn. Alleszins is het zeker meegenomen dat de stad steunt verleent."

Daarnaast zou de Vlaamse Gemeenschap nog eens 750.000 euro bijdragen. "Die vraag kwam er op ons initiatief. Ik kan geen tribune zetten met een miljoen, hé, zelfs niet als dat geld van de overheid er nog bijkomt. Nogmaals: eerst bestuderen we de mogelijkheden en bekijken we waaraan we dat geld effectief gaan besteden. Nog geld uit de privésector? Ook dat weet ik niet. Dat geld is zeker een duwtje in de rug, maar een nieuwe tribune bouwen is nog iets heel anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties