Transfergeruchten van de Dag: Defour dan toch naar Anderlecht?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 120 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Defour dan toch naar Anderlecht?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische eersteklassers hebben de zon achter zich gelaten en bereiden zich voor op het vervolg van de JPL. Ook de geruchtenmolen gaat een tandje sneller draaien.

Steven Defour op weg naar Brussel?

Steven Defour zou een verhuis naar Anderlecht dan toch niet afgeschoten hebben. Zijn zaakwaarnemer bevestigt immers dat zo'n transfer tot de mogelijkheden behoort met het oog op het WK in Brazilië.

Soap rond Thorgan Hazard gaat maar door

Zulte Waregem bevestigt dat Thorgan Hazard het seizoen vervolmaakt aan de Gaverbeek. Anderlecht geeft de strijd echter nog steeds niet op en schakelt opnieuw een versnelling hoger.

Voormalige Rode Duivel voor KFCO Beerschot-Wilrijk?

Jurgen Cavens is gesignaleerd in de wandelgangen van Het Kiel. Tekent de aanvaller een overeenkomst bij Beerschot-Wilrijk?

Koffi op weg naar Bosuil

De fans van Antwerp FC zijn een inzamelactie gestart om Kevin Koffi naar de Bosuil te halen. De aanvaller ligt momenteel nog onder contract bij Boussu Dour.

Rode Duivel langer bij PSV?

Zakaria Bakkali staat op het punt om een nieuwe overeenkomst te tekenen bij PSV. De Lampenclub zou op die manier Chelsea en Arsenal te snel af zijn.

Rouche richting Serie A?

Daniel Opare geniet nu ook de belangstelling van AS Roma. De verdediger van Standard is gegeerd wild. Ook Marseille en Olympiakos trekken aan zijn mouw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties