Reactie Naudts: "Meteen scoren is mooi"

Naudts: "Meteen scoren is mooi"
Foto: © SC

Cercle Brugge won met 3-2 van Zulte Waregem, maar dat is niet genoeg om verder te gaan in de Beker van België. Arne Naudts speelde voor het eerst na zijn uitleenbeurt aan Racing Mechelen terug mee bij de Vereniging en scoorde meteen.

Aernout Van Lindt in Brugge

“Meteen scoren is natuurlijk mooi. Over het algemeen ben ik vrij tevreden van mijn eerste wedstrijd terug bij Cercle Brugge,”, aldus Naudts na de wedstrijd met toch wat positieve gedachten.

Toch kan hij niet blij zijn met het resultaat: “Maar we zijn uitgeschakeld en dat is een ontgoocheling. We mogen dan wel gewonnen hebben, wat toont dat we ons goed hebben herpakt na de rust, maar dat is niet meer dan een beetje troost.”

“Veel geleerd bij Racing Mechelen”

De voorbije maanden speelde de flankaanvaller op huurbasis bij Racing Mechelen: “Daar heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld dat ik rustiger moet zijn aan de bal en meer met de rug naar het doel moet voetballen.”

“Het waren nuttige maanden, maar ik ben blij dat ik al na zes maanden terug mocht komen bij Cercle Brugge. En dat ik meteen mocht starten in de basis deed ook deugd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties