Middenveldster Club Brugge predikt geduld: "Mooi project met veel goede jeugd"

Middenveldster Club Brugge predikt geduld: "Mooi project met veel goede jeugd"
Foto: © SC

Club Brugge staat halfweg de BeNe League op een veertiende plaats. In de terugronde wil Blauw-Zwart beter doen, maar beginnen met een uitwedstrijd tegen Ajax is geen cadeau.

Door Aernout Van Lindt

"Maar in de thuiswedstrijd in het begin van het seizoen konden we Ajax al op 0-0 houden", aldus Nicky Van den Abbeele tegen Voetbalkrant.com. "Dus misschien kunnen we nu ook weer stunten."

De winst in de Beker van België kan voor het nodige vertrouwen hebben gezorgd: "Jana Coryn heeft toen twee keer gescoord. Dat is goed voor haar vertrouwen, misschien dat ze er nu nog veel meer gaat scoren", is Van den Abbeele - op dit moment met vier doelpunten zelf topschutster bij Club Brugge - hoopvol.

"Het kan niet blijven tegenslaan"

Zoals in de heenronde mag het wel niet meer, beseft het nummer 8. "We hebben heel veel punten verloren in wedstrijden die we nooit hadden mogen verliezen. We trainen op onze zwakheden, het mag en kan niet blijven tegenslaan."

"Maar we hebben veel goede jeugd. We zijn bezig met een project van drie jaar, daar moeten we in geloven. En geduld hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties