Van den Brom: "Ja, Anderlecht is een niveau hoger dan Zulte Waregem"

Van den Brom: "Ja, Anderlecht is een niveau hoger dan Zulte Waregem"
Foto: © SC

Ga er maar vanuit: Thorgan Hazard strijkt straks neer in het Astridpark. John van den Brom wrijft zich alvast in de handen bij het vooruitzicht. En ook hij vindt dat de middenvelder zich in dat geval sportief verbetert.

Van den Brom is al lang fan van Hazard. Tijdens de zomer probeerde Herman Van Holsbeeck op aanraden van zijn coach de creatieve middenvelder al naar Anderlecht te brengen. "Wat er toen is misgelopen, weet ik niet. Dat moet je aan meneer Van Holsbeeck vragen", aldus Van den Brom. "Maar het is duidelijk dat hij Anderlecht iets extra kan geven."

En Van den Brom ziet ook geen graten in de uitspraak van Hazard die zei dat Anderlecht een niveau hoger is dan Essevee. "Dat is ook zo. Dat weten jullie ook. Wij gaan altijd voor de titel. En ik herhaal wat ik in het begin van het seizoen gezegd hebben: wij zijn nog altijd de favoriet."

"Kouyate blijft! Punt!"

Van den Brom sprak wel niet graag over de transfers. Zo zou Vargas, Vico of Kawaya in bepaalde deals betrokken kunnen worden, maar daar wou hij weinig over kwijt. "Zolang er niets is bijgekomen, gaat er ook niets weg", benadrukte de Nederlander.

Dat Cheikhou Kouyate weer in verband gebracht wordt met buitenlandse clubs, schuift hij opzij. "Cheikhou blijft tot het einde van het seizoen. Punt! Ik heb met hem gesproken over die geruchten en hij verzekerde me dat het onzin was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties