Vanderbiest ongerust: "Blessure Ovono ziet er niet goed uit"

Vanderbiest ongerust: "Blessure Ovono ziet er niet goed uit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nederlaag tegen Standard kwam bij Fred Vanderbiest minder hard aan dan het uitvallen van doelman Ovono. De coach van Oostende zag het somber in.

Ovono blesseerde zich na een botsing met Yoni Buyens. Maar tot die laatste zijn verdediging: Buyens hield zich in en had nooit de intentie om Ovono te blesseren. Vanderbiest zag het ietwat anders. "Ze hebben hier moord en brand geschreeuwd na wat er gebeurd is, maar dit vind ik even erg. Buyens gaat met gestrekt been door op Ovono. En het ziet er niet goed uit. Hij had geen gevoel in zijn been. Iedereen weet wat een belangrijke schakel hij is voor ons. Ik hoop dat het goed komt."

En Vanderbiest had nog meer reden tot klagen, want ook over de eerste goal zal er nog wel een woordje gediscussieerd worden. "Een goal met een grote strik er rond. Zelfs ik kon zonder bril zien dat het buitenspel was. En dan wordt er nog een fout op de doelman gemaakt."

Toch was hij ook niet blind voor de tekortkomingen van zijn ploeg. "We hebben niet veel weggegeven, maar in aanval waren we soms niet secuur genoeg. Canesin? Goh, die jongen was heel aanwezig en had donderdag ook al veel energie verbruikt. Ik schrijf het eerder af op vermoeidheid en een beetje naïef zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties