Zaakwaarnemer schept duidelijkheid: "Hazard is van Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 238 reacties
Zaakwaarnemer schept duidelijkheid: "Hazard is van Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle betrokken clubs moeten het nog officieel bevestigen, maar niets lijkt een transfer van Thorgan Hazard naar Anderlecht nog tegen te kunnen houden. "Thorgan Hazard is van Anderlecht", zo zegt diens zaakwaarnemer John Bico aan Het Laatste Nieuws.

De transfer hing al een tijdje in de lucht en eerder deze week gaf de jongere broer van Eden zelf te kennen dat hij naar het Astridpark wilde verhuizen. John Bico, de zaakwaarnemer van Hazard, heeft nu ook bevestigd dat zijn poulain bij paars-wit zal tekenen. Uiterlijk morgen zou de regerende landskampioen de transfer communiceren.

"Wie heeft Malanda laten vertrekken? Wie heeft zijn topschutter naar AA Gent laten gaan voor een habbekrats?"

Bico trapte ook nog eens flink na richting Essevee, waar Hazard vertrekt. “Thorgan Hazard zal wel degelijk voor Anderlecht spelen. Dat is niet de fout van John Bico, noch die van Anderlecht. Ik stel hierbij twee vragen. Wie heeft Malanda laten vertrekken? Wie heeft zijn topschutter naar AA Gent laten gaan voor een habbekrats?”

“Om zijn beste speler te houden, volstond het om een sterke kern te behouden. Niet door de clubkas te willen vullen. Dat is allerminst erkenning betuigen aan Thorgan om afgelopen bij Zulte Waregem te blijven in plaats van naar één van de grotere clubs te trekken die hem op dat moment wilden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties