Van den Bergh (Westerlo): "Hopelijk nog wat speelminuten"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Van den Bergh (Westerlo): "Hopelijk nog wat speelminuten"
Foto: © SC

De supporters van Westerlo hebben dit seizoen nog niet echt kunnen genieten van Jan Van den Bergh, maar daar komt hopelijk weldra verandering in. De speler is op de terugweg na langdurig blessureleed.

“Ik ben ondertussen al uit van begin september. In de voorbereiding op de match tegen Virton heb ik tijdens de training mijn knie verdraaid bij een voorzet. De revalidatie liep niet altijd zoals ik had gehoopt, maar daar zou vanaf nu verandering in moeten komen. Mijn meniscus van de rechterknie was afgescheurd  en toen bijna alles in orde was, scheurde deze opnieuw. Nu is deze weggehaald en komt alles snel terug goed. Vooral krachttraining en coördinatietraining zouden van belang zijn voor mij”, aldus de speler van Westerlo aan Voetbalkrant.com.

Ondanks de lange onbeschikbaarheid van Van den Bergh, blijft hij enorm veel steun krijgen binnenin de club. “ Wij hebben in Westerlo een zeer hechte groep en dat is één van onze troeven in de titelstrijd. Ondanks mijn blessure voelde ik mij nog echt een deel van de groep omdat verschillende spelers regelmatig polsen hoe het nu met mij staat. Ik zou graag binnen vijf á zes weken terug volledig fit zijn zodat ik nog een deeltje van dit seizoen kan meepikken.”

Van den Bergh komt dus wellicht terug in volle titelstrijd. “Ik hoop om ondanks het pechseizoen nog enkele selecties mee te pikken en wie weet als het goed gaat nog enkele speelminuten te krijgen. Toch is mijn eerste focus om weer op topniveau te komen en de lijn van voor mijn blessure te kunnen doortrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties