Reactie Julien De Sart: "Druk ligt nu op Anderlecht en Club Brugge"

Julien De Sart: "Druk ligt nu op Anderlecht en Club Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard won gisteren met het kleinste verschil op het veld van Sporting Lokeren. Tot vreugde ook van Julien De Sart, die min of meer voor een assist zorgde.

Aernout Van Lindt in Lokeren

De Sart gaf namelijk de beslissende corner, waarop Persoons in eigen doel duwde. "Ik doe gewoon mijn job en Dino ook", aldus De Sart over die fase, waarbij Arslanagic zoveel druk komt zetten dat de speler van Lokeren niet anders kon dan in eigen doel werken.

"We stonden defensief heel sterk", was De Sart trots op zijn collega's in de verdediging. "Dat hebben we vandaag getoond. De drie punten pakken was het belangrijkste en we doen hiermee een bijzonder goede zaak. Zondag is het Anderlecht - Club Brugge. De kloof op hen is nu 10 punten, dit is goed. De druk ligt nu echt op hen."

"Jonge, maar mature groep"

Toch wil De Sart nog niet gezegd hebben dat de titel binnen is: "Er komen nog zeven lastige wedstrijden aan voor de play-offs. En in die play-offs zijn er nog tien finales."

En toch: Standard pakt steeds vaker ook de punten in moeilijke wedstrijden: "Dat klopt, we hebben een jonge, maar mature groep die weet wat ze moeten doen. We hebben ook vertrouwen in elkaar en geven ons allemaal volledig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties