Reactie Gorius: "Momenteel zit echt alles tegen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Gorius: "Momenteel zit echt alles tegen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Julien Gorius kwam na een blessure opnieuw in de ploeg bij Racing Genk, maar een overwinning kon hij zijn team niet schenken. Genk had het lastig en verloor tegen AA Gent opnieuw.

Sander De Graeve in Genk

Gorius had achteraf, zoals altijd, een nuchtere en eerlijke analyse klaar. "Het is jammer dat we verloren, er zat meer in. We hadden kansen, maar konden het op de sleutelmomenten niet afmaken. We pakten ook vermijdbare goals op slechte momenten in de match."

"Net toen we eindelijk in de wedstrijd kwamen, kregen we dat eerste doelpunt tegen. We vochten terug, maakten gelijk en dan vloog er vlak voor rust opnieuw eentje binnen." Bij elk van die goals ging wel iemand van Genk in de fout. "Dat is jammer, maar wanneer je in zo'n negatieve spiraal zit gebeurt dat vaker."

"Die doelman pakte uit met surreële reddingen"

Aan inzet ligt het niet volgens de Fransman. "We hadden er echt zin in voor de match. Ook tijdens de wedstrijd toonden we ons gretig om de scheve situatie recht te zetten. Jammer genoeg lukte het ons niet om in de tweede helft terug te keren, hoewel we de kansen hadden. Die doelman pakte ook uit met surreële reddingen."

Genk zit in crisis, dat werd duidelijk tijdens de wedstrijd. Bij elke tegengoal gingen de kopjes naar beneden. "Momenteel zit echt alles tegen. We hebben al geen overschot van vertrouwen en dan brachten we onszelf ook nog in de problemen ook. Die foutjes moeten er echt uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties