Reactie Man van de match Cirilo: "Vooraf toch wat nerveus"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Man van de match Cirilo: "Vooraf toch wat nerveus"
Foto: © SC

Rusland haalde meteen zwaar uit op het Europees Kampioenschap Futsal in Antwerpen. Het droogde Nederland af met 7-1. Man van de match Cirilo scoorde twee goals en was achteraf uiteraard tevreden.

Sander De Graeve in Antwerpen

"Ons doel is natuurlijk het behalen van de finale, maar de eerste match is altijd moeilijk. We waren wat nerveus, maar toen we een paar goals scoorden werden we iets meer relaxt. Het is erg positief dat we met een 7-1 overwinning konden beginnen", aldus de genaturaliseerde Brazilaanse Rus.

Cirilo lukte twee goals tegen Oranje. "Welke ik de mooiste vond? De eerste. Die scoorde ik vanuit mijn favoriete positie, de pivot vooraan. Het was ook een belangrijke goal voor het team aangezien we daarmee de score konden openen."

Nu wacht Portugal in de volgende en laatste groepswedstrijd. "We speelden een goeie match en tankten vertrouwen, maar Portugal is een heel sterke tegenstander. We zullen op ons best moeten zijn en beginnen vanaf morgen met de voorbereiding. We zullen ook de wedstrijd van morgen en veel video's bekijken. Portugal staat individueel sterk, maar wij hebben een uitstekend collectief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties