Barça-killer op weg naar België?

Nicola Cantoro
| 10 reacties
Barça-killer op weg naar België?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax-spits Danny Hoesen zou volgens verschillende Nederlandse media op weg zijn naar België of Italië. De 23- jarige aanvaller zou wel enkel uitgeleend worden zonder aankoopoptie.

De Nederlander scoorde dit seizoen twee maal in de Eredivisie en een keer in de Champions League voor Ajax. Trainer Frank De Boer liet weten met Siem de Jong, Kolbeinn Sigthórsson en Bojan Krkic al over voldoende middelen in de aanvalslinie te beschikken. De persoonlijke ontwikkeling van Hoesen zou nu moeten primeren en dat lukt volgens De Boer het best met een uitleenbeurt.

Het Italiaanse Livorno toonde al concrete interesse voor de spits, maar daar zou de Nederlander in een team terecht komen dat tegen de degradatie vecht. Hoesen liet zich al opmerken in Europa met zijn doelpunt in het gewonnen duel van Ajax tegen Barcelona.

Ook vanuit België zou er dus belangstelling getoond zijn voor de spits. Club Brugge lijkt met de aankoop van Castillo al goed te zitten in de aanval. Anderlecht en Genk zouden een optie kunnen zijn voor de Nederlander, al lijkt het niet de bedoeling om Hoesen op de bank te plaatsen tijdens zijn uitleenbeurt van zes maanden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties