Keert Padt terug naar Nederland?

Nicola Cantoro
| 2 reacties
Keert Padt terug naar Nederland?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Padt lijkt niet meer op een basisstek te moeten rekenen bij AA Gent na de komst van Matz Sels. Die lijkt nu 'outstanding' bij de buffalo's. Go Ahaed Eagles, de ex-club van de doelman, zou de Nederlander tot het einde van het seizoen willen huren.

Padt leek lange tijd dé nummer één te worden onder Rednic. Hij kreeg onder de Roemeen meteen zijn kans in doel en greep die ook ten koste van Frank Boeckx. Die kreeg eerst de voorkeur nadat een blessure Padt in het begin van het seizoen parten speelde.

Gent haalde eerder deze maand Matz Selz en die kreeg ook meteen zijn kans in doel van Rednic. In de bekermatch tegen KV Kortrijk was hij meteen de held in de strafschoppenserie en Padt mocht sindsdien toekijken  vanop de bank.

De 23-jarige doelman kwam over van de promovendus in Nederland Go Ahead Eagles, die hem huurde van Ajax, en lijkt nu dus op weg zich daar opnieuw in de kijker te kunnen spelen. Bij Go Ahead Eagles zou Padt er trainer Foeke Booy tegenkomen. AA Gent moet wel op zoek naar een nieuwe reservedoelman bij een vertrek van Padt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties