Reactie "In kleedkamer zitten duimen dat tegenstander niet meer zou scoren"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
"In kleedkamer zitten duimen dat tegenstander niet meer zou scoren"
Foto: © SC

Kort na de rust kwam Waasland-Beveren met tien te staan tegen KV Kortrijk na een tweede gele kaart voor Mijusko Bojovic. De Montenegrijnse verdediger reageerde achteraf aangeslagen maar was anderzijds ook opgelucht dat de stand 1-1 was gebleven.

Door Tamara Vereecken

Het is een bedeesde jongen, de rijzige verdediger van de Waaslanders. Bojovic had het een uur na de wedstrijd nog steeds moeilijk met z’n uitsluiting. “Dit is een heel lastig moment voor mij, het was de eerste kaart voor mij in de competitie. Ik excuseer me bij mijn team omdat ze met tien verder moesten tegen een heel goede tegenstander.”

Bob Peeters vond na de wedstrijd dat het tweede geel, na een fout op De Smet, vrij licht was toegekend en Mijusko Bojovic trad z’n coach daarin bij. “De eerste overtreding was een gele kaart maar de tweede… Het was zeker fout maar niet zo zwaar dat het me nog een keer geel moest opleveren.”
De verdediger had gehoopt dat hij eerst nog een verwittiging zou krijgen. “Ik had gedacht dat de ref me zou zeggen: nog één keer en je hebt rood, maar hij trok meteen z’n kaart.”

De Montenegrijn was ontzettend ontgoocheld. “Ik dacht niks en zei amper iets. Ik weet dat het toch geen zin heeft op dat moment.” Hij stond niet meer op het veld en toch was het voor Bojovic stress tot het laatste fluitsignaal. “Ik heb in de kleedkamer echt zitten duimen voor mijn team dat de tegenstander niet meer zou scoren en ben wel heel blij dat het 1-1 gebleven is,” reageerde hij opgelucht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties