Reactie Fukin: "Te veel krachten verspeeld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Fukin: "Te veel krachten verspeeld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rusland werd als grote favoriet aangekondigd voor de finale van het EK Futsal van vanavond, maar ging ten onder tegen Italië. Topschutter Eder Lima ging met tegenzin zijn gouden schoen ophalen en wou niet reageren. Teamgenoot Alexander Fukin wou dat wel.

Sander De Graeve in Antwerpen

Hij ziet een reden waarom Rusland niet op de afspraak was. "We hebben te veel krachten verspeeld in die halve finale tegen Spanje. Onze eerste vijf minuten waren goed vanavond, maar daarna liep de fysieke tol op", aldus een erg teleurgestelde Fukin.

"We zijn heel erg teleurgesteld dat we de fans niet konden geven wat ze verwachtten", toch is hij tevreden over de rest van het tornooi. "We hebben vier heel erg goeie matchen gespeeld en getoond dat we een sterke ploeg hebben. Toch is dat niet veel waard als je die finale verliest."

Hij vond de zege van Italië wel verdiend. "Italië was gewoon sterker vanavond. Of die rode kaart voor Cirilo het einde betekende? Niet meteen, er was nog voldoende tijd om twee goals te maken, maar Italië liet ons dat niet toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties