Reactie Henkens: "Volgende week wordt de match van het jaar"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Henkens: "Volgende week wordt de match van het jaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robin Henkens was achteraf gezien tevreden met het gelijkspel dat Waasland-Beveren haalde op Cercle Brugge. De situatie onderaan de rangschikking blijft ongewijzigd en dus wordt volgend weekend heel belangrijk voor de ploegen die daar staan, zeker voor OHL en Waasland-Beveren.

Tamara Vereecken in Brugge

Henkens was realistisch in zijn analyse na de wedstrijd. “Het was geen goede match. Een punt was het maximum wat we hier konden halen en daar zijn we dus blij mee. We zitten in een fase waarin elk punt telt en de manier waarop is echt niet belangrijk.”

Hadden jullie niet gehoopt om hier drie punten te pakken vanavond? “We waren naar hier gekomen voor drie punten, ja, maar Cercle was gretiger dan ons. Dan moeten we tevreden zijn met wat we hebben en ook OHL speelt gelijk, dus de situatie verandert niet,” was Robin Henkens toch opgelucht.

Al is hij ook heel realistisch naar de toekomst toe. “De match van volgende week wordt de match van het jaar. We moeten gewoon winnen en zien dat we weer boven de rode lijn geraken.” Want nadien volgen inderdaad vier POI-ploegen. “Ja ok, maar we zijn ook al tegen Club komen winnen, tegen Standard een punt gepakt, in voetbal weet je nooit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties