Saglik scoort tegen Lokeren: "Geen revanchegevoelens"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties
Saglik scoort tegen Lokeren: "Geen revanchegevoelens"
Foto: FG

Enes Saglik opende de score op Daknam voor Charleroi. De speler kreeg voor Nieuwjaar weinig kansen bij Lokeren en verkaste daarom op huurbasis naar Henegouwen. Dan net kunnen scoren tegen de Waaslanders, dat moet een speciaal gevoel geven. Of niet?

Aernout Van Lindt in Lokeren

"Dat doelpunt was op dat moment vooral voor de ploeg belangrijk. Het is leuk om op voorsprong te komen, het is dan ook bijzonder jammer dat we het daarna een beetje hebben laten lopen", begon Enes Saglik zijn perspraatje. "Ik ben blij dat ik bij Charleroi wat meer kansen krijg om te spelen."

"Voor het vertrouwen is dit natuurlijk wel goed. Ook voor mijn eigen vertrouwen is dit een belangrijk doelpunt om te scoren." En net tegen Lokeren, dat ruikt wat naar revanche? "Neen, er waren absoluut geen revanchegevoelens. Het deed gewoon deugd om een doelpunt te maken."

Na de 0-1 van Saglik viel het spel van Charleroi wel als een kaartenhuisje in elkaar. "Het viel tegen en we houden hier ook opnieuw geen punten aan over. Maar we mogen onze kop niet laten hangen, we hebben nog vijf wedstrijden om het goed te maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties