Reactie Oumarou strijdvaardig bij z'n wederoptreden: "Spelen om te winnen, niet verder denken"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Oumarou strijdvaardig bij z'n wederoptreden: "Spelen om te winnen, niet verder denken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aboubakar Oumarou, de Kameroense spits van Waasland-Beveren, mocht gisteren invallen na een afwezigheid van meer dan twee maand. Hij heeft het verschil niet meer kunnen maken voor z'n ploeg maar had na afloop wel een goed gevoel.

Door Tamara Vereecken

Aanvallend kon Waasland-Beveren amper iets klaarmaken in z’n wedstrijd tegen Cercle Brugge. Diepe spits Veselinovic werd zelden bereikt. Na de rust bracht Bob Peeters dan Oumarou in, die sinds eind november out was geweest met een blessure. Ook hij kon het tij niet keren maar de spits hield wel een goed gevoel over aan z’n wederoptreden. “Het was lang geleden inderdaad. Ik heb hard gewerkt de voorbije maanden en ben heel blij dat ik vandaag terug kon spelen.”

Gezien het wedstrijdverloop waren de Leeuwen tevreden met het behaalde gelijkspel, al schieten ze daar niet echt mee op. “Klopt, maar elk punt telt nu, zeker op verplaatsing. We zijn tot de laatste minuut geconcentreerd gebleven en hebben gedaan wat de trainer ons vroeg, dat moeten we vasthouden,” aldus Oumarou.

“Zeker naar volgende week toe, want OHL wordt heel belangrijk.” Er zijn nog vijftien punten te verdienen maar het belang van de wedstrijd volgend weekend tegen de rechtstreekse concurrent hoeft inderdaad geen betoog meer. “We moeten nu een hele week hard werken om perfect voorbereid aan die match te beginnen.Iedereen kent z’n verantwoordelijkheden, we moeten vol voor die drie punten gaan, spelen om te winnen! Verder dan dat hoeven we nu niet te denken, we bekijken het match per match,” was een strijdvaardige Oumarou duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties