Reactie Stam: "Felheid, agressiviteit en superslecht veld= slechte match"

Stam: "Felheid, agressiviteit en superslecht veld= slechte match"
Foto: © SC

Dat het op niet veel leek tegen Charleroi kon Standard worst wezen. Winst in de 100ste Waalse derby plezierde immers de fans en breidde (voorlopig) de voorsprong nog wat uit.

Voor Ronnie Stam was het alweer een clean sheet. De verdediging van Standard staat als een huis. "De trainer geeft bepaalde richtlijnen mee en als we die navolgen, wordt het moeilijk om tegen ons te scoren. Wat ik van de sfeer vond? De assistent-trainer had me al gewaarschuwd omdat ik het nog nooit meemaakte. Wel een fel publiek hé?"

Standard stond verdedigend wel goed, aanvallend kwam het er niet uit. "Dat kan gebeuren. Het was een felle en agressieve wedstrijd en dan nog op een superslecht veld. Dat maakt dat het moeilijk voetballen was. Maar dat kan gebeuren."

Ondertussen heeft het zelfvertrouwen van de Rouches een summum bereikt. "Ik denk niet dat het nog beter kan worden. We moeten ook oppassen dat we niet te veel zelfvertrouwen krijgen. Dat we het niet te makkelijk opnemen, maar dat denk ik niet dat gaat gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties