Denier: "Verwacht zondag vuurwerk"

Caroline Tonnelier
| 48 reacties
Denier: "Verwacht zondag vuurwerk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk was gisteren nog aan de slag in Moskou, maar moet zich alweer concentreren op de thuiswedstrijd van komende zondag tegen Waasland- Beveren. De Limburgers willen een goede prestatie neerzetten om vertrouwen te tanken in de aanloop naar de play-offs.

Assistent-trainer Denier kijkt in gesprek met Click Racing vooruit naar het duel, dat KRC Genk meer zekerheid moet verschaffen over een deelname aan play-off 1. “We moeten voluit kunnen gaan, een goede prestatie leveren, maar vooral de drie punten hier houden. Dan komt er meer vertrouwen. Deze groep kan mits vertrouwen veel beter, dat moeten we laten zien in de play-offs.”

"Kwaliteit moet het halen"

Waasland-Beveren doet het de voorbije weken goed en won voor de jaarwisseling nog op het veld van Club Brugge. Denier is op zijn hoede, maar gaat ervan uit dat de kwaliteit het haalt. “Sinds Bob Peeters er is, hebben ze vertrouwen opgedaan, mét puntengewin. Het is een ploeg die strijd om het behoud en met een goede instelling naar hier zal komen. Misschien zullen ze betonneren, maar we moeten een opening vinden, mét een goede organisatie.”

De assistent van Mario Been verwacht een goede instelling van de spelers en geeft aan dat het de bedoeling is vol voor de aanval te kiezen. “Met 20 000 man achter ons moeten we vanaf het eerste fluitsignaal druk naar voren zetten, hoge pressing.” De voorbije weken creëerde Genk te weinig kansen en daarom zal nu voluit voor de aanval gekozen worden, mogelijk met twee spitsen. “Aanvallender? Met alle respect voor de tegenstander, als we thuis tegen Waasland-Beveren niet aanvallend spelen, dan nooit meer. Ik verwacht zondag vuurwerk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties