De Camargo: "Supersub of joker? Geen van beide spreekt mij echt aan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
De Camargo: "Supersub of joker? Geen van beide spreekt mij echt aan"
Foto: © SC

Igor de Camargo had zich zijn terugkeer bij Standard misschien lichtjes anders voorgesteld. De Braziliaanse Belg moet vrede nemen met een derde plaats in de pikorde van de spitsen. "Maar ik ga de goede sfeer in de kleedkamer daarom niet afbreken", klinkt het.

Igor de Camargo verschijnt komende zondag wellicht nog eens aan de aftrap, door de afwezigheid van Michy Batshuayi. Het is niet altijd even makkelijk om te gaan met een bankzitterstatuut. “Supersub of joker? Geen van beide spreekt mij echt aan”, steekt de Camargo van wal in Het Laatste Nieuws.

Maar anderzijds legt de geboren Braziliaan zich neer bij de keuze van de coach. “Ik neem het hem niet kwalijk dat hij Batshuayi en Ezekiel laat voorgaan. Ze vormden vorig jaar al een duo en ze doen het uitstekend. Ik ga de goede sfeer in de kleedkamer niet afbreken omdat ik slechts derde spits ben.”

"Maak ik nog kans op WK? Ik vrees van niet"

De Camargo hoopte zich via Standard in de kijker te spelen van bondscoach Marc Wilmots, maar hoopt de aanvaller nog steeds op het WK in zijn geboorteland? “Maak ik nog een kans? Ik vrees van niet. Strikt persoonlijk zal ik mijn doel niet bereikt hebben. Maar collectief verloopt alles naar wens.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties